18 mar 2007, 16:29

Кръговрат 

  Poesía
770 0 0
И да си тръгна, пак ще се върна. И да ме няма, пак ще съм тук. На тебе, мили, гръб не ще обърна, не ще залюбя някой друг. В съня ти ще идвам и пак ще съм до теб. Тихо ще притихвам, а после ще бягам надалеч. Така ще се въртят нещата в един безкраен кръговрат. Такава ще да е играта, няма да гледаме назад. Събудиш ли се от този сън, повярвай, мили, ще срещнеш любовта навън. А мен смъртта ще ме прикове, но ще знам - обичала съм те векове!

© Катя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??