Сама с догаряща в ръка цигара,
отново с мисълта за теб.
Прехвърлям пътища и хора,
с които искам, а не съм.
Дали животът ще ни срещне...
на онзи кръстопът,
на който всички влюбени разбират,
че са създадени един за друг.
© Марияна Гочева Todos los derechos reservados
да е светло в душата ти, с много обич.