познат до болка, нежелан,
трънлив и стръмен си остава пътя,
умира всяка радост, всеки блян.
"Къде си, Истина, коя си?" -
отново се запитвам аз.
И в този свят със зло заквасен,
живее ли човек без квас?
Коя е вярната посока на този кръстопът?
Не виждам лъч, не виждам светлина.
А ако ми покажат правилния път,
ще мога ли по него да вървя?
© Даринка Колева Todos los derechos reservados
Аргументи - ритъма се губи. Римата на места ми се струва малко недобре избрана просто. Пропусната на друго.
Иначе има идея.
Просто поръчквай мааалко повече преди да пускаш