Измамен свят потънал в мъгла ме преследваше още от рано сутринта.
Обръщаш се наляво - сфетофар,
светещ в пурпурно лилаво,
обръщаш се надясно и срещаш погледа на куче бясно.
Назад не поглеждай ти, защото приятелят с голяма болка отново ще те дари.
Устремен и с надежда напред погледни,
по пешеходната пътека на трудностите премини
и към щастливия живот се устреми.
Последното звучи като примамлив опиат и труден избор
в малкия ни китен град!
© Соня Todos los derechos reservados