13 jul 2007, 6:24

Кръвожадно 

  Poesía
507 0 8
 

Кръвожадно



Безброй комари и безчет бълхи

подписаха споразумение -

кръвта ми да изпият до зори

и да ми спретнат погребение.

© Петър Варчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??