Тя се върна - ето, случи се.
Хайде, тичай насреща.
Нали си й вярното кученце -
предай ме за купичка леща.
Скачай, подавай лапка,
разкажи колко ти липсваше,
как си нанкал и папкал,
колко стиха за нея написа.
Тя е дошла да те купи
с холивудската си усмивка.
Всичко по нея е скъпо,
но очите й зли са.
Хайде, тичай. Не гледай виновно.
И бъдете щастливи!
Още утре ще узнаеш какво е
разстоянието от любов до учтивост.
© Здравка Маринова Todos los derechos reservados