Obra no adecuada para menores de 18 años
След като със мен си поигра,
справедливост ще раздам - болката СПРЯ!
След теб със всеки друг ще си играя,
със приятелите ти ще започна, да, кучка съм, ще си призная!
Ще ги карам да се влюбват, после ще ги плюя,
така и самочувствието си ще надуя...
Ще те подминавам с най-добрия ти приятел под ръка,
сълзи от очите ти ще текат като река...
Ха-ха! Сега на твойто място съм, знаеш ли? Добре ми е!
Всеки го разплаквам, в краката ми мои са те!
Сега се чудиш: ти така ли си изглеждал отстрани?
Моля те! Спри да се виниш! Престани!
Да! Кучка съм, казваш за мен,
със различен всеки ден!
Кучка съм, но не и твоя. Боли те, нали?
Не ме занимавай, а на среща друга покани!
© Симона Иванова Todos los derechos reservados