Ти си руса и красива
с къдрави коси
искам винаги да бъдеш
в моите игри.
Кукла си- но сякаш ми говориш
с мен във нощите си спиш
никога дори не спориш
за ръка ме все държиш.
Ти си повече от вярна
и приятелка добра
и в разходките се включваш
в слънчев лъч се завъртя.
Имаш рокля като фея
от ефирна синева
искам с тебе да попея
щом зората те избра.
Ти си руса и красива
с къдрави коси
искам винаги да бъдеш
в моите игри.
Кукла си- но сякаш ми говориш
и шептиш, когато спя
и вълшебства ще отвориш
в мойте сънища в звезда.
© Деница Петрова Todos los derechos reservados