Алиса, откровено ви казвам, ме слиса!
Първо ми каза, че се казва Алиса,
после ми писа, че е вече Актриса,
пък сега вика: Аз съм Кума лиса,
даже си имам, вика, Кумец
(ей, човече,
нали няма да ме изтриеш оттука!
знам, търпиш ме.
благодаря)
затуй, вика, такова...
Остави ги.
Дрън-дрън. Дарини деветини. :)
© Валентин Евстатиев Todos los derechos reservados