Купчина дрехи, хвърлени на пода,
цигари - недопушени изобщо,
една душа, която е за продан
и няколко на екс изпити нощи.
Да бе любов, май щеше да си струват -
лъжите скрити в тъмните завеси,
но дявола, когато зацелува,
не ти, а той ще каже - кой си и къде си.
Решено бягство /този дъжд не спира/
мълчание със намек за раздяла.
Пресъхват устни - равно на умиране,
за някого заблудата е цяла.
Обличане и хайде "по брадата“,
разделите са скучни и досадни.
Една душа – дете на сатаната,
а другата - за следващите „гладни“.
© Анастасия Todos los derechos reservados