27 may 2014, 8:50  

Купени медии 

  Poesía » De humor
331 0 0

"Нова телевизия не е моя вече."

Бойко, не се изцепвай, човече!

Знаем и без туй, че са под контрол,

съвсем ясно е вече, че царят е гол!

 

 

 

www.silnabulgaria.com/борисов-се-изложи-в-ефир-видео/

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??