10 ene 2010, 12:29

Купичка с вода 

  Poesía » Civil
659 0 1

Красиво Пролетно послание,

избързало пред шоуто на Зимата

и стоплило душата -

милата, със силата

на летен слънчев лъч,

прикрит от есенните облаци,

забулващи усмивката му с дъжд...

 

Тъй краткотрайно притъмня небето,

че миг подир това не си личеше...

Сякаш вятър го прогони...

И мълчеше!

Запазващ тайните на времето...

 

Дъгата също се изправи!!

Изви се над объркана картина,

погледна към двуличното небе

и напук разстели всички цветове...

 

Сълзите текнаха,

очите клепнаха...

Замръзна времето и вледени ги,

превърна ги в кралици снежнокрили,

прелитащи над цялата ми същност,

проблясващи от смееща се външност,

изчезващи във жадната душа,

превърнала се в купичка с вода...

 

 

© Елмо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вода във купичка-душа във огледало
    превратностите мигом отразило...
    Сезонните капризи преваляват,
    а в купичката слънцето остава...

    Много красиво описание.Аплодисменти!
Propuestas
: ??:??