Думи две се чуха в тъмнината.
''Обичам те'' дочух във този час.
''Обичам те, прости ми!''
говореше ми някой във аванс.
Открих, че има друга,
че беше твоя и горя,
открих, но не разбрах,
че след това ще боли,
дори да беше изрекъл
не една, а купища лъжи...
© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА Todos los derechos reservados