Курортно
Това го запомнете от мене
на някои / и в / морето им е до колене.
Бог едно им е взел, друго им дал
да им е халал!!!
Баш майстор
При него няма " ха, дано ", няма " наслука "
винаги му отварат.
Знае как да чука!!!
Демокрация
В ума ни - мъни,
сърцето - от завист обзето
душата пълна със злоба
така е, щом празен е джоба!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados