15 mar 2011, 22:55

Кутия с форма на сърце 

  Poesía
801 0 3

В кутия с форма на сърце

заключих всички болки и тъги

и пожълтяла снимка с твоето лице,

която някога ти ми подари.

 

И хиляди измачкани листи,

неизпратени до теб писма,

съкровени прошепнати мисли,

а почеркът - изпълнен с тъга.

 

Сълзи изплакани по гаснещ спомен,

откраднати усмивки и изгубен смях,

любовите, изчезнали без помен

и ангели, окъпани в грях.

 

Частици от душата разпиляна

на грешница с присъдата „любов”,

изгорена на пламтяща клада...

и последният прощален зов

 

на ранена птица феникс,

гаснеща в прокълнато поле...

Скрих в кутията самата себе си,

ключа изхвърлих, но не знам къде.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??