синя
с млечнобели цветя
пластмасова и кичозна
във предверието
под надписа самота
за опечалените спомени
лакримариум
не по фън шуй
ще взема да го изхвърля
вместо него
ще сложа стих
а огледалото
ще изтръгна
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados