Къде остана любовта,
къде изчезна тя?
Хората я грабнаха
и като че ли я хвърлиха.
Някъде далече е от тук,
далече е от хората.
Търсиш я навсякъде,
където има място за любов.
Но ней я няма никъде,
изчезнала е тя.
Дори децата търсят я,
и бабите,
и старците се лутат,
но няма я, уви!
Спин намерихме дори!
Къде отиде ти, любов,
продадохме те за пари.
Ах, тез пари!
Ах, тез пари!
© Антоанета Лазова Todos los derechos reservados