15 mar 2005, 14:05

Къде отиде красотата? 

  Poesía
1166 0 2

Птиците пеят,но капят листата,
клоните голи вятър ги вее
и, щом зима настане,
дърветата пънове стават.

Хора по улици бродят,
но, щом вечер изгрее,
всеки своя път към дома намира
и улиците бели сами умират!

Тревата зелена се ражда,
за да радва децата,
но есен пристига
и тя сама умира!

Тогава...Къде отива красотата?
Защо се ражда,
подразва очите
и в самота умира.

© Диляна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • когато го пишех не я виждах...а и красотата в самота умира!благодаря за коментара!
  • Красотата умира,когато очи не я виждат ...иначе е безсмъртна!
Propuestas
: ??:??