Къде си?
Вървя през студения ден!
А болката тъмнее вътре в мен!
Студ сковал е тишината!
Говоря си сама със самотата!
Сълзите ми не питат,
а сами към бездната политат!
Сърцето ми се моли,
със вятъра се бори!
Скреж се възцари във моята душа!
Там сега царува само болка и тъга!
Всяка моя мисъл ме връща в красотата,
но, уви, за мен остана... празнотата!
През океана от мечти
вървяхме вчера аз и ти!
А днес вървя САМА
към безкрайната тъма!
Вървя през огън и през лед,
вървя през болката към теб,
вървя през мрак и през сълзи
и търся твойте очи!
© Илияна Todos los derechos reservados