* * *
Къде си, къде си сега?!
Усещам как вътре във мене
ключът се завърта, отваря врата -
но тебе те няма... И времето
хуква.
... Аз чакам - и още ще чакам.
Къде си, къде си сега?!
Зова те чрез целия свят -
а той те докосва. Усещаш, нали!?
И виждам,
и чувам,
и дишам -
чрез теб...
Ти ли си в мен - или аз съм във теб?!
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados