Къде си, мое Вдъхновение?
Помощ, помощ, приятели!
Обявявам бедствено положение -
избяга моето Вдъхновение!
Къде ли да го търся аз,
нима се крие при някой от Вас?
Как да завърша сега своето произведение?
Забравих дори какво е местоимение...
Помощ, помощ, приятели!
Има ли кой да помогне?
Къде си, мое вдъхновение?
Почакайте, някой звъни...
Вдъхновение мое, нима си ти...
О, нещастие - НЯМА ГО!
Само бележка, гласяща:
''Не се притеснявай!
На среща сме, близо до вас.
С любимата ти Писалка,
ще се върнем след час!''
© Даниела Василева Todos los derechos reservados