КЪДЕ СИ ТИ???
Къде си ти и как започна всичко???
надежда, поглед, плах...
Докосване, усмивка, нежност, смях…
Дойде при мен и времето отново спря…
Вървяхме двама под звездите...
Небето сякаш махаше с ръка...
Луната слънчево ни се усмихна…
Отиде си... остави ми надежда…
Сърцето мое давах ти сама…
"Не си отивай", исках да извикам…
Но ти не се обърна или не разбра…
9.1990г.
© АНИ Todos los derechos reservados