Туй ли са вашите герои -
някой с интелекта ви се подиграва!
Аз просто много се разстроих,
че пак простак искате да управлява!
И с какво е по-добър
от Бойко, че го харесвате -
него - учиндолски селяндур,
време е да се освестите!
Въобще - от трън, та на глог -
разумът ли ви се изпари!?
Не виждате ли, че светът е жесток,
че ламтят и те за власт и пари!
Бюджетен ястреб ви предлага -
явно туй ви се полага!
© Георги Todos los derechos reservados