На сина ми
Привлича те върхът,
зоват те пак простори.
И с раничка на гръб
се качваш все нагоре...
Пулсира в твойта гръд
природата красива.
Навярно всеки път
с безкрая ти се сливаш...
Където и да си,
мечтите свои следвай.
Бъди достоен син
на цялата Вселена!
© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados