През деветте реки ще мина...
Десетата - ще пресуша.
По нея пак ще сме двамина.
Сърце за теб ме послуша.
През деветте морета плувам...
Десетото - ще замразя.
И пак със теб ще се целувам.
С любов и теб ще заразя.
През девет зими ще премина...
Десетата ще я стопя.
И пак със теб ще сме двамина.
За теб сърцето ми запя.
През девет кръга ще премина...
В десетия ще вляза пръв.
И пак със теб ще сме двамина
по сълзи тихи и по кръв.
През девет Ада ще премина...
В десетия ще повървя.
Ако със теб не сме двамина,
със Ада аз ще се взривя...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados
Направо се притесних, дали това е така!
Сърдечни поздрави от мен и ви желая на всички хубав ден!!!!