25 mar 2008, 7:36

Кълнове 

  Poesía » De amor
619 0 15

Вече в мен запролетява –

пукват семенца, кълнат.

Отболяваш, отболяваш –

и наяве, и в съня.

 

Под прозореца ми стъпки –

някой спира тук с копнеж...

Ако още съм ти скъпа,

сам опитай да го спреш.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??