А ти изплакваш нашата вина.
Невидимо помагаш по пътеки,
в които сме навели рамена.
Повдигаш нежно вярата на всеки.
Сърцето ти е цяло чистота,
душата ти е пълна с благодати,
които щедро носиш на света -
духовно да растем, да сме богати
и да поемем без да ни е страх
към Царството на Божията слава.
Най-сетне, Майко моя, осъзнах,
че Любовта докрая се раздава…
© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados