Шарж по стихчето Парещи мисли на hixxtam с разрешение на автора.
Разкрачен върви тротоара
под мойте пияни нозе.
Пресъхнал съм, мама му стара,
без водка и без мезе.
Сричам проклятия сдухани,
гневно, без капчица срам.
Птиците гледат учудени,
как скитам самотно-пиян.
"Мъдрости" всякакви ръся,
в мен ражда се хъс за това.
Спъвам се, падам и мръсен,
дълго пълзя в пепелта.
© Хухавел Кайлъшки Todos los derechos reservados
Надявам се скоро да се появи
Благодаря!