Открий ми рай със луднали градини
и обсипи ме с цветове бял смях!
За красота жадувам аз, вземи ме
на своя мамещ, недостъпен бряг!
Там крехката дъгичка на мечтата
ще се разпръсне в чудна светлина…
Омай със песен и любов земята,
пусни ме в храма – в твоята душа!
© Росица Танчева Todos los derechos reservados