Ах, очи кристални,
ах, очи от лед,
ах, колко са омайни
и сладки като мед.
Гледам те и знам, че мога
да разкрия моите слова,
да ти се вричам в вярност от неволя,
да те зачитам като жена.
Искам да разкрия мойте чувства,
знам, че силни ще са те,
знам, че с друг си вече,
поряза моето сърце.
Искам да ти кажа, Мило,
искам да си само с мен
и вечно, вечно да си моя
до последния ми светъл ден.
Мечтая да сме само двама,
забрави за него, ти ела при мен,
но моля те побързай,
защото скоро ще "умрем".
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados