Към една Любов и към приятелите
Когато някой ден за мен си спомниш
и в спомените чуеш моят глас...
Недей горчиви сълзи да отронваш!
Защото винаги ще бъда с Вас!
Когато бъдеш някога щастлива,
открила чаканият звезден час...
Недей горчиви сълзи да проливаш!
Защото винаги ще бъда с Вас!
Дори, когато горестно,във здрача,
Живота прокълнеш и нямаш власт...
Недей горчиво ти за мен да плачеш!
Защото винаги ще бъда с Вас!
Когато и Смъртта душата вземе,
ще бдя над теб от своя си Парнас.
Недей проклина злото днешно Време!
Защото винаги ще бъда с вас!
© Владимир Филипов Todos los derechos reservados