Живей любов по-мощна от морето,
живей в мен и в моите мечти,
живей ти тук - в душата и сърцето,
защото там единствена си ти.
Че виждам мила твоята усмивка,
и чувам скъпа нежния ти глас,
да дойда искам при теб на почивка,
далеч от града във който съм аз.
Очите за теб сълзи пропиляват,
и плачат безспирно без да се спрат,
в сълзите си готови да отплават,
сърцето мое с тях да заберат.
© Todos los derechos reservados