***
аз съм лодка
с изтънели платна
и отдавна
ме люшкат вълните
нямам ни бряг
ни посока
и отдавна
проклинам си дните
а кормчията
нейде пиян
хули времето
лошия улов
сто пробойни
вони на тамян
и поемам
към някой риф
улав
© Радка Миндова Todos los derechos reservados