Пресичаме себе си
на червено,
бързайки за себе си...
Удар!
Падаме само на крачка
до зеленото
на желаното,
когато спокойно пресичат
добрите предчувствия,
светлите мисли
и истината.
Изпускаме себе си,
гонейки себе си.
Влизаме в еднопосочни
улици-мисли,
в чувства без изход.
Забравяме да платим
синята зона на мечтите.
Вдига ни паякът на съмнението.
Изчезваме в себе си,
бързайки за себе си...
© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados