16 ene 2007, 11:58

Към себе си! 

  Poesía
769 0 5
Дали ще можеш ти, поете,
  в словата си да изразиш
това, което е неизразимо?!
Дали във твойта тиха мъдрост
 ще се огледа бистрият поток,
и ще застине във мечтана нежност
 политналата в синевата птица?!
И вятърът във пролетните клони...
 дали ще те целуне, както ти
целуваше в съня си любовта?!

© Владимир Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??