КЪМ СЕСТРА МИ
Животът често ни поднася
безбройни срещи, суета,
но как кат вихър все отнася
край мен любимата сестра?!
Защо за теб все нямам време
и ден рожден да почета?
Нелеко е житейско бреме,
а с теб деля безброй неща.
Зная, до мен е твойто рамо,
от сън при мен ще дойдеш ти,
сърце за обич е голямо,
длъжница съм и ми тежи.
За мене си самата обич-
тиха, безкористна, добра.
Дали ще мога на лист безлик
отмалко да благодаря.
Искам от съдбата зла- щедра,
да бъдеш цял живот до мен
и твоята усмивка ведра
да радва ме до сетний ден!
© Анка Келешева Todos los derechos reservados