Събуждам се и отварям очи.
А пламъкът в сърцето ми
гори ли, гори.
Събуждам се и първата мисъл
в главата ми си ТИ.
Сега наоколо е красиво
и не виждам нищо сиво.
На чувството прекрасно
съм се отдала безгласно.
Не искам друго, щом имам теб.
Не искам малко - аз имам теб.
Не мога да спра да го показвам,
както и не мога да спра да го доказвам.
Обичта, преливаща в сърцата ни,
искри от всеки ъгъл на лицата ни.
Търсейки красота,
напук на реалността.
Хванати за ръка, ние вървим
към безкрайността.
Вярвайки в любовта,
няма нищо невъзможно на света.
Обичта ми към теб е необяснима
и със сигурност незабравима.
© Николина Todos los derechos reservados