9 jun 2009, 22:18

Към теб вървя! 

  Poesía » De amor
897 0 1

Отново тръгвам...

Накъде?

Към теб потеглям!

А има ли те?... Или не?

Дали изгубени мечти отново не преследвам?

 

На твоя бряг...

Без страх

аз искам да приседна.

Но не знам!?...

Дали не ще е грешката поредна?

 

Пътувам...

Към безкрая на мечтите си.

И до кога така?... Не знам!

По пътя си аз падам...

Ставам...

Пак потеглям...

Но пак към теб вървя!

© Антония Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??