Как да премина бариерата,
под месечина - засиялата
и разпръснала звездици,
филигранено златисти.
Пак сънят - на пресекулки
и взорът - бездна до разсъмване,
пак - очарователна пътека
от причудливи сталагмити -
далечен рай от нежни лилии...
Не ще рухна - по стъклени нишки,
там - забравям всичко,
залюляла се щастливо.
© Мариола Томова Todos los derechos reservados
Дано я заслужавам...
Ведър ден утре!