Слабия не трябва да забравиш,
направи го щастлив поне за ден!
Всеки ден добро трябва да правиш,
не бъди егоист, не бъди студен!
Ако си му дал, макар и малко -
ти чист си пред съвестта си.
Затуй недей се стиска жалко -
за да си добре и наяве, и в съня си.
© Георги Todos los derechos reservados