Късче щастие си откраднах този пролетен ден!
Ухаещо на любов и люляк!
Късче щастие за мен в този ден!
Със зеленото на полето ти ме погали.
С топлия вятър ти ме прегърна.
С целувки слънчеви ти ме целуна.
Не, не си откраднах късче щастие,
този пролетен ден!
Късче щастие ти подари ми!
© Линна-Виделина Todos los derechos reservados