18 jul 2008, 7:40

Късчета от празнота 

  Poesía » Otra
531 0 2
 

Вече нямам сили да те търся

в недоизказани слова.

Вече нямам сили... ще се пръсна.

На късчета от празнота.

 

А ти търси, събирай ме отново,

в длани не погалили тогава.

С празнота изпълвай празното ми сбогом

в кънтящата жестокост на забрава.

 

А ти търси и преповтаряй ме отново,

додето се изтъркам от значение.

Лекувай с ужас непогубената болка,

сподавена в трикратно изречение.

© Даниела Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря Ви, Таня. Ценя вашето мнение. В този стих експериментирах малко по-различно звучене.
  • Прекрасно!!!Поздравления - много е хубаво!!!
Propuestas
: ??:??