16 jul 2015, 18:14

Къщичка за птици 

  Poesía » Para niños
1302 0 2

Къщичка за птици

 

Зимата ще дойде,

те ще са навън,

на студа на двора

и във своя сън...

 

Зрънце тук ще клъвнат,

хлебец от комат,

да помогнем и ние,

за да има свят...

 

Мъничка къщурка,

да им заковем,

в нея да се свиват,

в трудния момент...

© Вал Герх Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??