Късметът дарява кристални сълзи
за всеки напразно пропуснат шанс,
животът винаги бърза, той не пълзи
и не предвижда никакъв толеранс.
Животът на всеки има свой недостатък,
защото е ефимерен времеви период,
а късметът следи този срок кратък –
почти във всеки един негов епизод.
© Никица Христов Todos los derechos reservados