2 mar 2010, 18:53

Късно 

  Poesía » De amor
677 0 0

Когато дойдеш, ще съм друга,

няма да познаеш, че съм аз -

нищо в теб не ще ме развълнува,

както ме вълнуваше омайният ти глас.

Когато дойдеш, няма да говоря,

ще те гледам с хлад пронизващ и студен,

за любов гореща няма да се моля,

ще ти кажа тихо, че не си за мен.

Когато дойдеш, ще е вече късно -

твърде късно, за да те обичам

и в сърцето няма да намеря място,

с нежни думи да ти се обричам.

Някой ден ще бъде късно

да нахлуваш в моя дом и свят,

ала днес е повече от нужно

да си с мен на влюбения бряг.

Да пристъпваш  с тихи стъпки,

да крадеш от моите мечти,

да пиеш с устни мойте сълзи,

да целуваш с обич двете ми очи.

Ела сега, за да не бъде късно,

ела да стоплиш дните ми с любов,

ела със топлите си галещи милувки,

сгрей живота смачкан и суров!

© Димитринка Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??