Какво сърце на мен би дало
да поискам глътка твой копнеж,
за миг наум дори да жертвам
свойто настояще и бъдеще в градеж?!
Кой си ти, нечакан странник,
без минало и бъдни дни,
в ръка държащ съмнение
и разтърсил моите мечти?!
Един единствен поглед и твоя бях,
един единствен удар на сърцето
и щях да тръгна заедно със теб,
но ме спираше на старата любов лицето.
Защо събуди чувства закъснели,
защо дойде днес, а не преди,
защо се спрях и с теб не тръгнах?!
Защото жертваната обич повече боли!
© Габриела Todos los derechos reservados