Обичах те, но ти не ме обикна.
Исках те, но ти не ме разбра.
Молих те, а ти дори не ме погледна.
Страдах, а ти ми се присмя.
Сега твърдиш, че ме обичаш,
ама май е късно за това.
Сега ти искаш да си с мене,
само че сега не съм сама.
Дойде и моят ред да съм жестока,
дойде и моят ред да казвам "не".
Дойде и моят ред да съм студена,
да мразя мъничко поне.
© Наталия Todos los derechos reservados