Знай, колелото се върти,
днес само мене ме боли.
Обичам те като малко дете невинно,
но как да ти кажа всичко - искрено!?
Не издържах на стрелите,
тежко ме пробождаха сълзите
и обърнах гръб, без да осъзнавам,
че горчиво ще съжалявам.
Нещо в гърдите ме притиска,
дали защото много ми се иска
да ти кажа всичко за начало
и да сме от днес - отначало.
Дори дума не успях да кажа,
за любовта да ти разкажа,
без да мисля бързо избягах
и любовта си сякаш предавах.
© Александра Николова Todos los derechos reservados