16 oct 2009, 11:03

Ла дел русо 

  Poesía
505 0 3
целувам раните ти шугър рей
в чернобял каданс
и купища хартиени кърпи
но ми писна от вкуса на
засъхналата кръв
всички загубени битки
студеното кафе
разплакваш сутрините шугър
и вечерите посипани със звезден прах
копакабана е на другия край на света
разминаванията в ритъма 
киснат 
като виц с изтъркани фрази
ако поговориш с очите ми 
и облаците малко се разсеят 
ще блесне есента 
леда по езика ти ще стопи неминуемо 
скован от мълчание 
и реверанси към минало 
не се обърквай рей
дните вървят един след друг
с учестен пулс и дишане 
докато падаш вляво 
в дъжд за заминали
когато не знаеш 
лола съм с жълти пера 
и тежки думи за понасяне

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??