Аз лутам се във лабиринти от тъга,
засипват ме искри и капки болка,
жестоката целувка на смъртта
дали ще ме дари с болезнен огън?
Или пък ще изпие самотата,
която вятъра довява...?
Ще изгори ли красотата
на мъката в сърцето ми тогава???
Аз искам дъжд и искам обич,
аз искам да оставя на света
следа, с която вечно да ме помнят
и това ще бъде любовта...
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados